Με μεγάλη επιτυχία η 3η Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα

Με καλό καιρό παρά την βροχόπτωση των τελευταίων ημερών πραγματοποιήθηκε η 3η Λευκή Νύχτα την  Παρασκευή (29/06) στα Φάρσαλα, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις της πόλης, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την προσέλευση του κόσμου.

Μια βραδιά που στόχο είχε να μετατρέψει « την πόλη σε μια γιορτή » και  να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές, κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων λειτούργησε έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 50%, με μουσική σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ηχεία και στις δυο πλατείες, διάφορες εκπλήξεις περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν, όπως ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, επιδαπέδια σκάκι, και διάφορες εκπλήξεις σε κάθε γειτονιά, όπου κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και η αγορά θύμισε για ακόμη μια χρονιά 15αυγουστο.

Τι είδαμε

Πανύψηλους ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ οι οποίοι εντυπωσίασαν  μικρούς και μεγάλους με ένα φαντασμαγορικό  υπερθέαμα!!

Ο FM Πέτρος Τριμίτζιος (Πρωταθλητής Ελλάδος U16) έπαιξε ΣΚΑΚΙ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ εναντίον 30 αντιπάλων. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν το σκάκι και είχαν τη δυνατότητα να παίξουν πάνω σε μια επιδαπέδια σκακιέρα!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με παρουσίαση Latin χορούς SALSA και TANGO ARGENTINO από τον Χοροδιδάσκαλο κ. Θωμά Μουτογιάννο και την ομάδα του, χαρίζοντας μια ξεχωριστή νότα  στη βραδιά.

Διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε κάθε γειτονιά και είχαν ως στόχο να λειτουργήσει σαν«μαγνήτης» στο καταναλωτικό κοινό.

Επίσης με κάθε αγορά, οι καταναλωτές έμπαιναν στην ειδική κλήρωση, ώστε να κερδίσουν δωροεπιταγές από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν.

Στις 12:00 τα μεσάνυχτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αφού συγκέντρωσε τα κουπόνια από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, πραγματοποίησε την κλήρωση για τις 10 δωροεπιταγές αξίας 30 € η καθεμιά.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα εξής:

Ο Αριθμός  λαχνού 5249 (Σιούτογλου Μαρία )
Ο Αριθμός  λαχνού 7589 (Τραντος Βασίλειος )
Ο Αριθμός  λαχνού 6211 (Καιδαντζή  Φωτεινή)
Ο Αριθμός  λαχνού 5223 (Κρίκης Βασίλης )
Ο Αριθμός  λαχνού 5165 (Στατήρη Γεωργία )
Ο Αριθμός  λαχνού 5248 (Τσιριμώνα – Μπίνα Ιωάννα )
Ο Αριθμός  λαχνού 5247 (Δημοπούλου Φωτεινή)
Ο Αριθμός  λαχνού 2174 (Λάμαρη Μαρία)
Ο Αριθμός  λαχνού 6216 (Αρσενόπουλος Σωτήρης )
Ο Αριθμός  λαχνού 5466 (Σκουμπουτή Παρασκευή)

Οι παραπάνω τυχεροί , θα ενημερωθούν  για να παραλάβουν τις δωροεπιταγές από τα γραφεία του συλλόγου και να τις εξαργυρώσουν στα καταστήματα της πόλης που συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα.