Ανακοίνωση της πρώτης συντονιστικής Φαρσάλων του Κινήματος Αλλαγής

Αναλυτικά η πρώτη κοινή ανακοίνωση έπειτα από την ανάδειξη της νέας Δ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής στα Φάρσαλα.

“Φίλες και φίλοι θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα δεκάδες μέλη και φίλους που προσήλθαν στην κάλπη της Κυριακής για την ανάδειξη της Δ.Ο Φαρσάλων. Το μήνυμα ενότητας που έστειλαν ήταν δυνατό και καθαρό. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι κατανοούμε εκείνα τα μέλη και τους φίλους που για τους δικούς τους λόγους δεν προσήλθαν.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες θριάμβευσαν, αφήνοντας πίσω μικροπολιτικές παλαιοκομματικές προσωπικές στρατηγικές. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΗ με συναίνεση, σύνθεση, συνέργια. Δεν μπορεί το ολοι μαζί να υπόκεινται στις επιθυμίες του ενός.
Με ενότητα και δουλειά ως πρώτοι εκλεγμένη Δ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, μαζί με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τα συλλογικά όργανα του Κινήματος, θα δώσουμε τον αγώνα ώστε να μην απογοητεύσουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια των άγονων αντιπαραθέσεων.
Δεν θα επιτρέψουμε όμως《τα μικρά 》 να διαμορφώνουν αρνητικά την εικόνα μας. Η πρόκληση είναι μπροστά μας. Με ενότητα και σύνθεση να κάνουμε το Κίνημα Αλλαγής καθοριστικό φορέα για θετικές εξελίξεις που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος”.

Δ.Ο Κινήματος Αλλαγής Φαρσάλων

Προχωράμε