Παρέδωσε τα ηνία ο κ. Τσαπραΐλης, στην αναμονή για διαδοχή κατάσταση

Την Πέμπτη (24/05) έλαβε χώρα το Συμβούλιο του Αχιλλέα Φαρσάλων με θέμα τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής σεζόν και την παράδοση της προεδρίας από τον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη.

Η προσέλευση ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια πρόταση ή κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος και έτσι πάρθηκε η απόφαση να δοθεί περαιτέρω χρόνος ώστε αν υπάρξει ενδιαφέρον για διαδοχή κατάσταση, να παρουσιαστεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Στο συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε γνωστή η παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου της ομάδος κ. Χρήστου Τσαπραΐλη, ο οποίος αφότου στάθηκε στην απογοητευτική προσέλευση του κόσμου, στα λάθη που έγιναν την φετινή σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αναλαμβάνει οποιοδήποτε λάθος, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην Διοίκηση του Συλλόγου. Επίσης έκανε γνωστό το γεγονός ότι η επόμενη ημέρα της ομάδος είναι στα χέρια οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Μετέπειτα τον λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος έκανε γνωστή την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κύκλος του στην Διοίκηση έκλεισε έπειτα από δέκα χρόνια όπου αρχικά ανέλαβε την ομάδα μαζί με τον κ. Λιούπη, τον κ. Μπούμπα, τον κ. Κορδαλή ενώ μετέπειτα συνέχισε να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδος με την νέα Διοίκηση.

Πρότεινε ελέω της πολύ χαμηλής προσέλευσης, να δοθεί περαιτέρω χρόνος δέκα ημερών ώστε αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος να ετοιμάσει την πρόταση του και να έρθει να αναλάβει την προεδρία της ομάδος. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την νέα Διοίκηση, όχι όμως από κάποιο ηγετικό πόστο. Θεωρεί δύσκολο να βρεθεί διαδοχή κατάσταση, καθώς όπως δήλωσε με όποιους ανθρώπους μίλησε του ανέλυσαν ότι τα δύο βασικά ζητήματα που δεν αναλαμβάνουν την Διοίκηση του Συλλόγου είναι ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις με βασικό αγκάθι το γήπεδο το οποίο είναι σε κακή κατάσταση,  διότι χρησιμοποιείται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και ότι δεν υπάρχει βοήθεια από την Πολιτεία και τον Δήμο Φαρσάλων, κάνοντας αναφορά στο γεγονός ότι την φετινή χρονιά δεν υπήρξε βοήθεια από τον Δήμο μέσω της επιχορήγησης, ούτε όμως και σε θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει μια προσπάθεια να βρεθεί μια διαδοχή κατάσταση ενώ πρότεινε το ίδιο να γίνει από όλους όσους αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και θέλουν να υπάρξει επόμενη ημέρα.

Στο θέμα του γηπέδου υπήρξαν αρκετές απόψεις οι οποίες συζητήθηκαν και αναλύθηκαν. Ενώ αναφορικά με την βοήθεια του Δήμου τον λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος δήλωσε ότι υπεύθυνος για την μη βοήθεια από τον Δήμο Φαρσάλων είναι ο ίδιος ο κ. Μπασαγιάννης με την επιθετική στάση που είχε σε αρκετές περιπτώσεις, με αποκορύφωμα ένα δημοσίευμα στο οποίο επιτέθηκε στον Δήμο Φαρσάλων, μιλώντας όμως ως Διοίκηση του Συλλόγου και όχι προσωπικά.

Εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον κ. Μπασαγιάννη να αντιδρά δηλώνει ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες ζητώντας αποδείξεις για τις κατηγορίες του κ. Βασιλείου και ότι θα απαντήσει με αποδείξεις στον Τύπο αναφορικά με τις κατηγορίες.

Μετέπειτα αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα με τον κ. Μπασαγιάννη να δηλώνει, ότι όποιος αναλάβει την προεδρία της ομάδος θα έχει έσοδα από χορηγίες, εισιτήρια Διαρκείας, εισιτήρια αγώνων, τα οποία θα αγγίζουν τις 40.000 ευρώ και αν καταφέρει και ο Δήμος Φαρσάλων να βοηθήσει με κάποιο ποσό η νέα Διοίκηση ενδεχομένως να μην χρειαστεί να βάλει χρήματα καθώς αυτά τα χρήματα είναι υπέρ αρκετά στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Η απερχόμενη Διοίκηση αφήνει ως υποθήκη υλικό ιματισμού διαθέσιμο Τμήμα Μάρκετινγκ για οποίο υπεύθυνος την φετινή σεζόν ήταν ο κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, αίθουσα Συμβουλίου και εκθέσεων τροπαίων.

Μετέπειτα υπήρξε κουβέντα με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης ανθρώπων που θα ενδιαφερθούν ώστε να αναλάβουν την προεδρία του Συλλόγου.

Τέλος οι άνθρωποι της απερχόμενης Διοίκησης ξεκαθάρισαν ότι έχουν αναλάβει την ολική εξόφληση των υπαρχόντων χρεών και ότι η ομάδα θα παραδοθεί στην διαδοχή κατάσταση εντελώς καθαρή από χρέη.

Έτσι λοιπόν ανανεώθηκε το ραντεβού για την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 19:30, με ευχή όλων να είναι να υπάρχει πολύ περισσότερη προσέλευση και φυσικά μια διαδοχή κατάσταση.