Τρίποντο με τριάρα για την Αναγέννηση

Εκτός έδρα νίκη σημείωσε η Αναγέννηση Φαρσάλων στην προ – τελευταία στροφή του πρώτου ομίλου, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας απέναντι στη  Χαραυγή Λάρισας με σκορ 0-3.

Αρχικά στο 15’  ο Παππάς θα πλασάρει την εστία των φιλοξενούμενων,  ο Παλαμίδας θα αποκρούσει η φάση θα συνεχιστεί στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 33’ ο Γιαχνής θα εκτελέσει το κόρνερ από την δεξιά πτέρυγα, ο Μαλέσκα θα πάρει την πρώτη κεφάλια, την δεύτερη ο Κώστας Ζαγκανάς που από κοντά θα ανοίξει το σκορ για την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Στο 37’ ο Κούμρια θα διπλασιάσει τα τέρματα με σουτ, έπειτα από ατομική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπούνε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως η Αναγέννηση λίγα λεπτά αργότερα θα ισορροπήσει το παιχνίδι.

Στο 50’ ο Πατσιούρας θα πιάσει φοβερό σουτ ο Τζιαφέτας θα αποκρούσει με δυσκολία, ενώ στο 62’ ο Κουκουτής με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 0-3.

Η Χαραυγή θα προσπαθήσει να μειώσει στο 72’ όταν ο Σκοτεινιώτης θα πιάσει το σουτ, θα αποκρούσει ο Παλαμίδας στην επαναφορά ο Ασμίνης θα σουτάρει με την μπάλα να βγαίνει μόλις άουτ.

Οι Συνθέσεις

Χαραυγή (Παππάς): Τζιαφέτας, Βαρσάμης, Παππάς, Θεοχάρης Κ-Π(45′ Ασμίνης), Ζυγούρης, Λαχανάς, (45′ Πούλιος) Ντριβαλάς(59′ Γκουτζαμπασούλης), Σκοτεινιώτης, Μαλάκης, Ιατρόπουλος, Υμεραι

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Αγγελακόπουλος, Μαλέσκα, Πατσιούρας, Ζαγκανάς Κ., Μουτκανάς, Γιαχνής (75′ Θλιβερός), Θεοχαρόπουλος, Κούμρια, Ζαγκανάς Χρ., Κουκουτής

Τριπλέτα: Τζιμούρτος, Κουβάτας, Δρυστέλλας