Ήττα “εντός προγράμματος” για τον Άρη

Την ήττα με σκορ 0 – 4 γνώρισε ο Άρης Διλόφου από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναγροτικό Νίκαιας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν έτσι στους 18 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην 9η θέση.

Ο Άρης ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20′ με τον Ξιώνη ο οποίος με δυνατό έξω από τη μεγάλη περιοχή «άνοιξε» το σκορ για τον Παναγροτικό.

Οδεύοντας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σώκος με πλασέ από θέση βολής έκανε δύο τα τέρματα για τους «πράσινους», ενώ στο 55ο λεπτό ο Χριστοδούλου με δικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3.

Στο 70ο λεπτό της συνάντησης, ο Τριανταφυλλόπουλος με ένα όμορφο ανάποδο «ψαλιδάκι» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη Διλόφου κι έκανε το 0 – 4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Τριανταφύλλου, Μπανιάς, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Σουλιώτης, Δημουλάς, Μαυρομύτης, Καρακώστας, Ρεντινόπουλος, Καρακικές.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Σουπεκιώτης, Κατσιάβας (80′ Γεωργόπουλος), Ψαρούλης, Σώκος, Σακελλαρίου (82′ Γκερλιώτης), Ξιώνης, Γελαλής (55′ Γκατζούλης), Καραφέριας, Χριστοδούλου (65′ Ανδρεόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κουμάρογλου, Κοτούμπας Ν.