“Χ”ορταστικό φινάλε για Αχιλλέα Φαρσάλων και Σμόλικα Φαλάνης

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Σμόλικας Φαλάνης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX κατηγορίας.

Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε την σεζόν με 39 βαθμούς στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Σμόλικας με 72 βαθμούς έκλεισε την σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση είχε από την αρχή όμορφο ρυθμό και ο Αχιλλέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7′ όταν ο Μαργαριτόπουλος “χόρεψε” τον προσωπικό του αντίπαλο με όμορφη ντρίπλα, “έσπασε” στην καρδιά της περιοχής και ο Ποτόσογλου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή με τον Κακαβίτση στο 25′ όμως την κεφαλιά του μπλόκαρε ο Γεωργαντζάς.

Ενώ στο 34′ ο Κακαβίτσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα.

Στο 51′ ο Φούσα με κάθετη πάσα είδε τον Τσιάκο και αυτός με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα για τον Σμόλικα την προσπάθεια του Νιερπιέτρι που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα στο 60′.

Ενώ από πλευράς Αχιλλέα στο 65′ ο Παπακωνσταντίνου έπιασε ένα δυνατό πλασέ με το εξωτερικό από την δεξιά πλευρά της περιοχής η μπάλα είχε κατεύθυνση στο αριστερό παραθυράκι της εστίας με τον Μπαρούτα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 77′ με όμορφο δυνατό σουτ του Χώτου.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης – Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Αποστολάκης (65′ Μπασδάνης), Σώκος, Μπρόσκα, Κομισόπουλος, Φούσα (85′ Τσαπραΐλης Γ.), Παπακωνσταντίνου, Μαργαριτόπουλος (55′ Καρβούνης), Κερμελίδης (46′ Τσιάκος).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Μπαρούτας, Χριστακέας, Πονηρός, Μπαργιώτας, Αλατάς, Φουντόγλου, Νερπιέτι (75′ Χαρισούλης), Γούτος, Κακαβίτσης (65′ Χώτος), Γκιόνα (75′ Πιτσής), Παρασκευούδης (60′ Τάφα).

Διαιτητική Τριπλέτα: Σκάρπας, Κοτούμπας, Γεροβασίλης.