Ανατρεπτικό τρίποντο για τον “τετρακίνητο” Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο πρώτο μέρος έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, δέχθηκε δύο τέρματα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε όχι απλά να ισορροπήσει την αναμέτρηση αλλά να σκοράρει τέσσερα τέρματα και εν τέλει να πάρει ένα τρίποντο “ανάσα” κόντρα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας στην έδρα του.


Έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση όντας έναν βαθμό πίσω από την πεντάδα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει σπουδαίες στιγμές με τον Σουλτούκη αρχικά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Καλπίας σημάδεψε το δοκάρι στην κεφαλιά του.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 15′ ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους και πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν “μπροστά” και πάτησαν γκάζι, καθώς αρχικά στο 55′ ο Σερίφης με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Μιστάκου σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βασιλειάδης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουλτούκης ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και για το τρίτο τέρμα και στο 68′ ο Σουλτούκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, “έσκαψε” όμορφα την μπάλα με το “μυτακί” και την έστειλε στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 80′ οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν έπειτα από σέντρα του Μιστάκου και πάλι ο Καλπίας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-2, “σφραγίζοντας” έτσι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τον Ολυμπιακό.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζιούστης, Σερίφης (75′ Κιούσης) Καλπίας, Δήμου, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Βασιλειάδης, Γεωργούλας, Σουλτούκης.