Ετήσιο τουρνουά «Αντώνης Κορέστης»

Από τη γραμματεία της ΕΠΣΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30ής Νοεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας έλαβε – μεταξύ άλλων – τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Απέβαλε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας τον ΑΟ Καλαρρυτών για εκτεταμένα επεισόδια κατά τον διακοπέντα αγώνα της 26.11.2017 με τη Θύελλα Ελάτειας (άρθρο 15 παρ.4β του Πειθαρχικού Κώδικα) και επέβαλε στην υπαίτια ομάδα χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ.
Παράλληλα, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή της Θύελλας Ελάτειας και τον διαιτητή του αγώνα, που διακομίστηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και αδυνατούν να εργασθούν για σημαντικό χρονικό διάστημα.

2. Ενέκρινε τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με μεγάλο έπαθλο ένα αυτοκίνητο 1200 cc καθώς επίσης μία τηλεόραση και ένα σκούτερ, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των σωματείων του νομού. Τα σωματεία θα προμηθευτούν τους λαχνούς τους με την καταβολή ενός μικρού ποσοστού της αξίας τους, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα αγοράς των δώρων.
Θα τεθούν σε κυκλοφορία 80.000 λαχνοί των 2 ευρώ, ενώ για την προμήθεια του αυτοκινήτου δημοσιεύθηκε ήδη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

3. Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κατά το διάστημα μεταξύ 20 Ιανουαρίου-10 Φεβρουαρίου 2018, με την καταβολή προσπάθειας για εξεύρεση ημερομηνιών κατόπιν συναίνεσης των σωματείων που θα κληρωθούν αντίπαλα.

4. Η προγραμματισμένη για τις 23.12.2017 αγωνιστική της Α’ και Α1 Κατηγορίας θα διεξαχθεί κανονικά, εκτός αν η πλειοψηφία των σωματείων αυτών εκφράσει επίσημα την επιθυμία της για αναβολή, οπότε θα ορισθεί σε εύθετο χρόνο μία εμβόλιμη ημερομηνία.

5. Προγραμματίσθηκε η πραγματοποίηση χοροεσπερίδας εντός του Φεβρουαρίου 2018, ενώ θα απευθυνθεί πρόσκληση προς τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο.

6. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των τεσσάρων ΕΠΣ της Θεσσαλίας, με αντικείμενο τη διεξαγωγή πανθεσσαλικού τουρνουά σε επίπεδο ομάδων υποδομής.

7. Υπό την αιγίδα της ΕΠΣΛ θα καθιερωθεί ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά (κάθε Νοέμβριο) εις μνήμην του αδικοχαμένου διαιτητή Αντώνη Κορέστη, με τη συμμετοχή ομάδων διαιτητών, αεροπόρων και προσκόπων τους οποίους υπηρέτησε ο εκλιπών.

8. Κατόπιν συναίνεσης και της ΕΠΣΛ, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Χάλκης ο αγώνας Κ17 μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ- ΠΑΕ Λαμίας της 2.12.2017.

9. Παραλήφθηκε πρόσκληση του Μύτικα Καλυβίων για την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3.12 στο κέντρο “Εσπερίδες” της Ολυμπιάδας.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στα Φάρσαλα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υλοποίησης της πολιτικής της αποκέντρωσης που είχε εξαγγελθεί προεκλογικά».