“Με δουλειά και προσήλωση στον στόχο μπορούμε να τα καταφέρουμε!”

Συνέντευξη εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον ΑΠΟΚ Βελουχίου έδωσε ο αμυντικός των “Μυρμιδόνων” Χρήστος Τλούπας στην ιστοσελίδα Evrytania Sport.

Ο Τλούπας αναφέρθηκε αρχικά στην έως τώρα πορεία του Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Θεωρεί ότι το δύσκολο πρόγραμμα έχει παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε να μην έχουν καταφέρει τα Φάρσαλα να συγκεντρώσουν την κατάλληλη βαθμολογική συγκομιδή, όμως δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια και πιστεύει ότι μπορεί ο Αχιλλέας να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Χαρακτηρίζει ως «μαραθώνιο» το φετινό πρωτάθλημα, καθώς υποβιβάζονται οι έξι από τις 13 ομάδες που λαμβάνουν μέρος.

Τέλος σχολιάζει εν συντομία το πέρασμα του από το Καρπενήσι και την ομάδα της Βαλαώρας, που του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για την μετέπειτα πορεία του, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον ΑΠΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Evrytania Sport: Χρήστο σχολίασε μας αρχικά την πορεία του Αχιλλέα στην Γ΄ Εθνική μέχρι στιγμής.
Χρήστος Τλούπας: «Ο Αχιλλέας Φαρσάλων φέτος επέστρεψε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 27 χρόνια και φέτος κάνουμε την δική μας προσπάθεια, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Στόχος μας είναι η παραμονή και κάνουμε την προσπάθεια μας, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Evrytania Sport: Για ποιο λόγο δεν έχετε καλή βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα;
Χρήστος Τλούπας: «Ξεκινήσαμε με δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, καθώς αγωνιστήκαμε με όλες τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό στόχο και θεωρώ ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τους βαθμούς που επιθυμούμε, όμως συνεχίζουμε με δουλειά και προσήλωση στον στόχο και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν.»

Evrytania Sport: Ένα γενικότερο σχόλιο σου για τον όμιλο θα θέλαμε.
Χρήστος Τλούπας: «Όπως είπα και πριν το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτητικό και υπάρχουν πολλές ομάδες με “βαριά” ιστορία και όνομα ενώ φέτος για πρώτη φορά υποβιβάζονται έξι εκ των δεκατριών ομάδων και φαίνεται ότι μέχρι το τέλος θα είναι ένας “μαραθώνιος”.»

Evrytania Sport: Μπορείτε να καταφέρετε τον στόχο της παραμονής;
Χρήστος Τλούπας: «Πιστεύω ότι με δουλειά και πολύ προσπάθεια από όλους μας θα καταφέρουμε τον στόχο μας.»

Evrytania Sport: Η γνώμη σου για την ομάδα του Βελουχίου και θέλουμε να μας μιλήσεις για το πέρασμα σου από τον νομό μας με τον Απεραντιακό.
Χρήστος Τλούπας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι αναφορικά με την ομάδα του Βελουχιού, καθώς την Κυριακή θα αγωνιστούμε ως αντίπαλοι. Το πέρασμα μου από τον νομό σας ήταν μια καλή εμπειρία που μου έδωσε.”