Ήττα για τον Ατρόμητο

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Ατρόμητος Βαμβακούς στην έδρα της Νίκαιας.
Έτσι οι μπλε παρέμειναν στους 3 βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.
Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4′ σε μια φάση που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου ο σκόρερ βρίσκεται σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 10′ ο Αζάς έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Χαβίλας.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος άγγιξε δύο φορές εκ νέου την ισοφάριση όμως αρχικά στο 46′ ο Τσιτσικλής είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της Νίκαιας ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Χαβίλα όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα όταν στο 50′ ο Μορφογιάννης έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης έπειτα από επέμβαση του Σακελλαρίου.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου προσπάθησαν να επανέλθουν άμεσα στην διεκδίκηση της αναμέτρησης όμως αρχικά ο Αζάς και εν συνεχεία ο Στεργιόπουλος αστόχησαν από θέση τετ α τετ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι στα τελευταία είκοσι λεπτά σκόραραν ακόμη δύο τέρματα και κέρδισαν εν τέλει με σκορ 4-0.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Τσατσαράς, Ψαρούλης, Σουπεκιώτης, Πανδρεμένος, Γκατζούλης (60′ Ανδρεόπουλος), Σώκος, Ολομάνι (55′ Αετόπουλος), Χριστοδούλου, Ξιώνης, Σακελλαρίου (50′ Πουρτσίδης), Ντουρουντάκης (65′ Τσούντσουρας).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Γιώργος Ράϊος):
Σακελλαρίου, Μορφογιάννης (65′ Μουτκανάς), Μακρής, Φλώρος (70′ Αρσενόπουλος), Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς, Βόπης, Θανόπουλος, Αζάς, Τσιτσικλής, Τασιόπουλος (60′ Στεργιόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Καραθάνος, Παπαϊωάννου