“Είμαστε μια οικογένεια και προσπαθούμε για το καλύτερο!”

Δηλώσεις έκανε ο “χρυσός σκόρερ” του Ατρομήτου Βαμβακούς Δημήτρης Κεσέογλου έπειτα από την νίκη πρόκριση που πήρε η ομάδα του κόντρα στην Λάρισα 2012 με σκορ 1-0 με δικό του γκολ.

Ο μέσο αμυντικός του Ατρομήτου δήλωσε πολύ χαρούμενος αρχικά που η ομάδα του κατάφερε να πάρει μια πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η επίτευξη του δικού του τέρματος είναι προϊόν της συνολικής ομαδικής λειτουργίας που γίνεται στους μπλε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας για μια πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται δύο αγωνιστικές παραπάνω από εμάς και είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η νίκη πρόκριση.

Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς και μετέπειτα το πλάνο μας έγινε πιο εφικτό.

Το γεγονός ότι εγώ πέτυχα αυτό το γκολ με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο όμως όλοι μαζί σκοράρουμε ότι κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, είμαστε μια ομάδα δεμένη σαν οικογένεια και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό.

Εύχομαι στην συνέχεια να επανέλθουν και οι ελλείψεις που έχουμε ως ομάδα να είμαστε υγιείς να “δέσουμε” ακόμη περισσότερο και να δείξουμε ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια.”