Πήρε το ροζ φύλλο σε ματσάρα “θρίλερ”!!! – (vid)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ξεκίνησε με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του στην Β Εθνική κατηγορία καθώς κέρδισε σε αγώνα “θρίλερ” την ομάδα της Καβάλας η οποία θεωρείται από τα φαβορί του ομίλου με σκορ 75 – 74.

Δείτε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο βίντεο

Ο Γυμναστικός μπήκε στο παρκέ με την ψυχολογία στα ύψη και με τον κόσμο στο… “πλευρό” του κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και μπορεί το πρώτο δεκάλεπτο να έληξε ισόπαλο με 23 – 23, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο με “μπροστάρη” τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο κατάφερε να πάρει διαφορά δέκα πόντων 48 – 38, με την οποία πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο ο Γυμναστικός δεν ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο με το πρώτο καλάθι να σημειώνεται στα μέσα της περιόδου και να ξεκολλάει από τους 48 πόντους του ημιχρόνου.

Η Καβάλα είχε την υπεροχή και μείωσε στο τέλος της περιόδου στον πόντο 60-59 δείχνοντας ότι το παιχνίδι πήγαινε για… “θρίλερ”.

Η τέταρτη περίοδος είχε πολλές εναλλαγές στο σκόρ με τους παίκτες του κ. Πέρκου να παίρνουν στην αρχή το προβάδισμα μέχρι και με 7 πόντους 68 – 61.

Όμως η Καβάλα αποδείχθηκε… “σκληρό καρύδι” και 1:30 πριν την λήξη κατάφερε να περάσει μπροστά με 72 – 74.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 74-74 και στην τελευταία επίθεση ο Σιόλογκας έφυγε στον αιφνιδιασμό και κέρδισε φάουλ.

Ευστόχησε σε μια από τις δυο βολές ενώ απέμεναν τρία δεύτερα για την λήξη.

Η Καβάλα εκδήλωσε γρήγορη επίθεση η μπάλα βρήκε στο σίδερο και ο Γυμναστικός πήρε σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του στην Β Εθνική κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ για τους “μπλε” ήταν ο αρχηγός τους Γιώργος Αναγνωστόπουλος με 29 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Νικολόπουλος με 20 πόντους και ο Σιόλογκας με 8 πόντους.

To Δ.Σ. του Γ.Σ.Φ. ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε σήμερα στην αναμέτρηση και συγχαίρει την ομάδα του Αχιλλέα για την νίκη στην  Γ’ Εθνική. Επίσης στο γήπεδο παρευρέθηκαν και ο βουλευτής Λαρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Δήμαρχος Φαρσαλων κ. Άρης Καραχάλιος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί συμβούλοι.

Τα Δεκάλεπτα: 23-23, 48-38, 60-59, 75-74

Οι Συνθέσεις

ΓΣ Φαρσάλων (Στέφανος Πέρκος): Αναγνωστόπουλος Γ.29(5), Αναγνωστόπουλος Χ.3(1), Σιόλογκας 8, Νικολόπουλος 20(5), Μακρής 8, Χαιρετίδης 3 (1), Σαββίδης 4, Συνετός, Ντίνος, Λιούπης, Λιούτας, Καραδήμας

ΚΑΒΑΛΑ (Καραπιπερίδης): Ερεβμπενάγκε 17, Παντόπουλος, Μιχάλογλου 20 (2), Καπινιάρης 4, Τάγαρης 3, Πλιούκας, Αθανασιάδης, Κουμλέλης 23, Πιεβάλιτσα, Χονδρόπουλος , Παπάς 7 (1).

 Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.