Τασιόπουλος: είναι αναγκαίο να σκύψουμε όλοι μαζί πάνω στα προβλήματα του τόπου με αίσθημα ευθύνης και ομόνοιας

Αναφορικά με την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή, o βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μπαργιώτας και την ανάγκη εξεύρεσης χρηματοδότησης για την επισκευή επικίνδυνων κακοτεχνιών του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων,  έκανε τοποθέτηση με επιστολή του ο κ. Τασιόπουλος Γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φαρσάλων.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής

“Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σήμερα στον τύπο ότι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ όπως το ξέρει ο κόσμος) κ. Μπαργιώτας, κατέθεσε ερώτηση για την επικινδυνότητα και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του δρόμου Λάρισας-Φαρσάλων. Αν ενθυμούμαι καλά, ο πολιτικός χώρους του εν λόγω βουλευτή είχε τις τύχες του τόπου κοντά στα τελευταία 25 χρόνια,  τότε που το δανεικό χρήμα έρρεε άφθονο και μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές μέσω οφ σορ εταιρειών σε τροπικά νησιά, κατέληγε σε τσέπες ημετέρων που πλούτιζαν εις υγείαν των κορόιδων και σαφώς ευθύνεται!

Όπως λέει κι ο σοφός λαός λοιπόν,  στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! Αντί λοιπόν να προβαίνουμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, σε ερωτήσεις του τύπου να χαμε να λέμε, θα προσφέραμε καλύτερη υπηρεσία στον τόπο αν όλοι από κοινού με συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις αναδεικνύαμε και διεκδικούσαμε λύσεις στα προβλήματα.

Τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων και άγρας ψήφων αλλά ευκαιρία για να ομονοήσουμε και να εργαστούμε από κοινού για την επίλυσή τους. Ας αφήσουμε στο παρελθόν αυτές τις λογικές που πλήγωσαν τον τόπο και έφεραν την περιοχή των Φαρσάλων σε πλήρη εγκατάλειψη και απομόνωση. Ας αφήσουμε στο παρελθόν την αναζήτηση ευθυνών και ας κάνουμε την αυτοκριτική μας. Σίγουρα όλοι έχουν σε μεγαλύτερο η μικρότερο βαθμό ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση. Χρέος μας είναι να δούμε το τώρα και το αύριο. Χρέος μας είναι να δούμε ότι στα 1144 έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η περιοχή των Φαρσάλων είναι ουραγός ασθμαίνοντας! Όσο και να ψάξουμε δε θα βρούμε ένα μακρόπνοο και σοβαρό έργο υποδομής!

Ευθύνη μας είναι να αντιληφθούμε ότι τα Φάρσαλα έχουν αναιμική έως ελάχιστη εκπροσώπηση σε επίπεδο Περιφέρειας και να δουλέψουμε με σύμπνοια για να το αλλάξουμε. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από βιγλάτορες και κομματάρχες αλλά από ανθρώπους που θα δουλέψουν για να φτιάξουν ένα καλύτερο αύριο!  Όλοι έχουμε ένα πολιτικό σημείο αναφοράς και μια αφετηρία αλλά είναι ανάγκη να δουλέψουμε όλοι μαζί με κοινό παρονομαστή το καλό της περιοχής. Τα πράσινα και τα μπλε καφενεία ανήκουν στο παρελθόν!

Κι επειδή ό, τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό,  ας σκύψουμε πάνω στα προβλήματα του τόπου με αίσθημα ευθύνης και ομόνοιας και με μοναδικό πρόταγμα το συμφέρον των δημοτών ας δουλέψουμε, γιατί το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας δεν μπορεί να περιμένει!”

Τασιόπουλος Γιώργος
Γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φαρσάλων
Σύνεδρος ΝΔ Νομού Λάρισας