Επιτέλους νίκη!!!

Αυτό πρέπει να αναφώνησαν οι άνθρωποι του  Άρη Διλόφου καθώς έπειτα από επτά αγωνιστικές ο “Θεός του Πολέμου” κατάφερε να πάρει το πρώτο του “τρίποντο” κόντρα στον Τοξότη Λάρισας με το φτωχό πλην τίμιο 1 – 0.

Έτσι ο Άρης έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν στο 25′ ο Ρεντινόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το πλασέ του όμως να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” στο 30′ όταν ο Ζαχαράκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το πλασέ του όμως να διώχνει ο Λεβέντης.

Εν τέλει πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Φουστάνας έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους έλαβε χώρα στο 40′ όταν ο Ρεντινόπουλος έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Τοξότη να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κράτησε την μπάλα, έκλεισε σωστά τους χώρους και στο 65′ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ  του Λέων Βαίτση από μακρινή απόσταση πέρασε μόλις άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους παίκτες του κ. Αλεξίου να παίρνουν ένα τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Νικητής ο θείος στην “μονομαχία” με τον ανηψιό

Ένα πολύ όμορφο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση καθώς ο 16χρόνος επιθετικός του Τοξότη, Γιώργος Ζαχαράκης, αντιμετώπισε τον θείο του και αρχηγό του Άρη Διλόφου Θοδωρή Χαμορούσο με τον έμπειρο αμυντικό να χαμογελάει στο τέλος!

ΧΑΜΟΡΟΥΣΟΣ

Η Σύνθεση

Άρη Διλόφου (Γιώργος Αλεξίου):  Λεβέντης, Σακελλαρίου Κ.(75 λ.τ  Σουλιώτης Β.), Χαμορούσος, Δημουλάς, Συργκάνης, Φουστάνας (80’ Σακελλαρίου Φ.),Καραντάκης,  Ξυνογαλάς Η., Σουλιώτης Π., Βαίτσης Λ., Ρεντινόπουλος.