“Μαθήματα Φυσικής Ιστορίας” στο Δημοτικό σχολείο Ευυδρίου

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, η ειδική συνεργάτις του Δημάρχου Φαρσάλων Βάσω Νούλα και ο υπεύθυνος πρασίνου του Δήμου Νίκος Πελεκούδας, μίλησαν στους  μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ευυδρίου για τη χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας, αλλά και για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΥΥΔΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 1

Η εισήγηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση των δασκάλων Παναγιώτη Ασημακόπουλο και Βάιο Νεβράτζα, στα πλαίσια του  εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου με τίτλο “Μαθήματα Φυσικής Ιστορίας” και την παρακολούθησε σύσσωμη η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου.

Η ουσιαστική ανταπόκριση των μικρών μαθητών στα ερεθίσματα της ειδικής γνώσης είναι πάντοτε θετικός οιωνός για το μέλλον.

ΕΥΥΔΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μετά το πέρας της παρουσίασης, η Βάσω Νούλα πρόσφερε, εκ μέρους του Δημάρχου Άρη Καραχάλιου, αντίτυπα του νέου λευκώματος του Δήμου για τις βιβλιοθήκες του Δημοτικού σχολείου Ευυδρίου και του Γυμνασίου Ευυδρίου. Η προσφορά του Δημάρχου έγινε θερμά δεκτή, με ιδιαίτερες ευχαριστίες από τους εκπαιδευτικούς, καθώς μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο και βασικό εργαλείο για τη μελέτη και τη γνώση της ξεχωριστής ταυτότητας του τόπου μας.

Πηγή: farsala.gr