Είμαστε πια πρωταθλητές!!!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 27 ολόκληρα έτη και πολλές δύσκολες και επίπονες στιγμές!!!

Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της αξιόμαχης Δήμητρας Γιάννουλης με 3 – 0 και πλέον η 27η Μαΐου θα είναι ημέρα γιορτής για τους “Μυρμιδόνες” οι οποίοι “σφράγισαν” την υπόθεση άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία μέσα από την δύσκολη και επίπονη διαδικασία των μπαράζ της ανόδου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3944

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή της αναμέτρησης “φουριόζοι” και δείχνοντας ότι δεν έχουν διάθεση για… “αστεία” κατάφεραν μόλις στο 3′ να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βούλγαρης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3954

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νεμπεγλέρας ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και άνοιξε το σκορ για τους “Μυρμιδόνες”.

ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ-3981

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Νεμπεγλέρας “σέρβιρε” από τα αριστερά και ο Μανιώτης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκ νέου στα δίχτυα της Γιάννουλης δίνοντας νωρίς νωρίς “αέρα” δυο τερμάτων στον Αχιλλέα.

δημητ-4069

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 25′ ο Λόλας συνδυάστηκε όμορφα με τον Νάστα μπήκε στην περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Η Δήμητρα “απάντησε” στις χαμένες ευκαιρίες στο 30′ όταν το δυνατό σουτ του Σπανού μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ντάλλα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3971

Στο δεύτερο μέρος τώρα και συγκεκριμένα στο 50′ ο Βούλγαρης έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ όταν με την “λόμπα” που επιχείρησε η μπάλα πέρασε πάνω από τον κίπερ της Γιάννουλης οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν όμως η μάλα είχε περάσει την γραμμή σύμφωνα με τον βοηθό.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3973

Οι γηπεδούχοι παρά το σκορ “ασφαλείας” συνέχισαν να έχουν το “πάνω χέρι” και στο 52′ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία όταν το πλασέ του Λόλα από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βούλγαρη στο 60′.

δημητ-4049

Στα εναπομείναντα λεπτά η Δήμητρα απείλησε με δυο καλές στιγμές όμως ο Ντάλλας δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν.

Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και στο 75 έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία όταν ο Νάστας έκανε πανέξυπνη λόμπα όμως ο κίπερ της Γιάννουλης έδιωξε σε κόρνερ.

δημητ-4061

Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βούλγαρη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Λόλας ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τον Αχιλλέα Φαρσάλων πρωταθλητή και πλέον στα “σαλόνια” των Εθνικών κατηγοριών!!!

Οι Συνθέσεις

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3937Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας Χ., Περήφανος (60′ Καραμπούζης), Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (60′ Πετράκης), Λόλας, Νάστας (78′ Ρέψης), Βούλγαρης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3941

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουρούτσαλης, Ντάλλας Γ., Καραγέωργος, Ντούφας, Μπάμπαλης, Θώμος, Αετόπουλος (82′ Φωτίου), Γκατζούλης, Μπαρούτας (20′ λ.τ. Μαντζαφλάρας), Κοταρέλλας, Σπανός (46′ λ.τ. Μανάκας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝ-3935

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος, Δεδικούσης, Γκόγκος.

δημητ-3998

δημητ-4004