Επιστροφή στα “τρίποντα”!

Όντας ανώτερος καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ο Α.Ο. Ναρθακίου κατάφερε εν τέλει να κάμψει την αντίσταση της Χαραυγής και να πανηγυρίσει την νίκη με σκορ 2 – 1. Έπειτα από αυτό το τρίποντο η γαλάζιοι έφτασαν τους 24 και βρίσκονται στην πέμπτη θέση σε 15 αγωνιστικές.

Οι “γαλάζιοι” μπήκαν από την αρχή δυναμικά στην αναμέτρηση και έφτασαν σε δυο περιπτώσεις κοντά στο γκολ όμως οι Παπαθανασίου και Σιδηρόπουλος δεν ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Εν τέλει στο 35′ ο Παλαμίδας έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Παπαθανασίου με καρφωτή κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Χαραυγή είχε “απάντηση” καθώς στο 37′ κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ  μέσα από την περιοχή έπειτα από γρήγορη εκδήλωση επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν παρά την ισοφάριση να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Μπούσιο, Μπουλούτσο, Παλαμίδα και Παπαθανασίου.

Μάλιστα στο 60′ ο Θανάσης Τσούλης εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή όμως είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο δοκάρι της Χαραυγής.

Δέκα λεπτά αργότερα το συγκρότημα του κ. Τριάντη κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ όταν έπειτα από πάσα του Κατσικόπουλου, ο Μπούσιος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και “έγραψε” το 2 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Α.Ο. Ναρθακίου να πανηγυρίζει την νίκη.

16880650_1582268418453494_1888588238_o

Σύσσωμη η ομάδα του Ναρθακίου αφιερώνει την νίκη στον Διοικητικό κ. Χρήστο Ρούσσα και εύχεται σε αυτόν και τους οικείους του βαθιά συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα του.

Η Σύνθεση

Α.Ο.Ναρθακίου (Τριάντης): Ατόσογλου, Καπετάνος, Θάνος (55′ Λελεντζής Στ.), Κατσικόπουλος, Μπακογιάννης (65′ Κατσαρός), Μπουσιός, Τσούλης Δ., Σιδηρόπουλος (46′ Μπουλούτσος), Τσούλης Θ., Παλαμίδας, Παπαθανασίου.