Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκπνέει αύριο η προθεσμία για τη συμμετοχή στην έρευνα για τη νέα ΚΑΠ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για εφαρμόσιμες προτάσεις αγροτικής πολιτικής

Ικανοποίηση επικρατεί στην Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας για τη μεγάλη συμμετοχή του αγροτικού κόσμου τόσο στην εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028–2034 και στα εργαστήρια, όσο και στην ηλεκτρονική έρευνα που «τρέχει» έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, η οποία επιβεβαιώνει ότι ο αγροδιατροφικός κόσμος της Θεσσαλίας επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τη διαδικασία με στόχο η φωνή των παραγωγών, των συλλογικών οργανώσεων, των επιχειρήσεων, των φορέων διαχείρισης των φυσικών πόρων και της επιστημονικής κοινότητας να μετατραπεί σε συγκεκριμένες, ιεραρχημένες και εφαρμόσιμες προτάσεις πολιτικής.

Ερωτηματολόγιο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλεί όλους τους ανθρώπους της παραγωγής και τους εμπλεκόμενους φορείς να συμμετάσχουν στο Γενικό Ηλεκτρονικό Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης για τη Νέα ΚΑΠ 2028–2034. Το ερωτηματολόγιο έχει καταρτιστεί από το Εργαστήριο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας στην Κοινωνία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Στάθη Αραποστάθη.

Η ηλεκτρονική έρευνα αποσκοπεί στην εκτεταμένη ανίχνευση των γενικότερων τάσεων, αναγκών και προτεραιοτήτων του κόσμου της αγροτικής παραγωγής. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 57 ερωτήσεις, οργανωμένες σε δέκα θεματικές ενότητες, και έχει ήδη συμπληρωθεί από 180 συμμετέχοντες. Η δυνατότητα συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8nLgW1ZTF21k3I7ErJ9cz8d928aMuULhli2KqEKVWmGk__Q/viewform

 

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.