Βαθμός… “ανάσα” για την Θύελλα Βασιλί

Έναν πολύ σημαντικό εντός έδρας βαθμό πήρε η Θύελλα Βασιλί με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Έτσι η Θύελλα έφτασε τους 10 βαθμούς και παρέμεινε στην 12η θέση ξεφεύγοντας και με έναν βαθμό από την Χαραυγή και την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν το γκολ δεν ήρθε.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές των δύο πλευρών οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χωρίς να έχουμε σκορ και με όλα τα ενδεχόμενα να μένουν ανοικτά.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και ενώ είχαμε μπει στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, η ομάδα της Μαρμαρίνης κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού.

Και αυτό γιατί με τη συμπλήρωση εβδομήντα πέντε λεπτών αγώνα, μετά από παράβαση στη περιοχή του Βασιλί ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιόγκας που σημάδεψε σωστά και έκανε το 0 – 1.

Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επαναφέρουν γρήγορα τις ισορροπίες στον αγώνα καθώς μόλις 2′ αργότερα, ο Ξυνογαλάς με όμορφο τελείωμα ισοφάρισε σε 1 – 1.

Μάλιστα, τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Θοδωρής Μπόγκας): Γκατζανάς, Τσιάμπας, Γιαχνής, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Καραγιάννης, Μαργαριτόπουλος, Αρίφι, Μαργαρίτης, Τριανταφύλλου Α., Ξυνογαλάς.
Έπαιξαν και οι: Ζαγγανάς, Τριανταφύλλου Γ.