Εμφατικό “διπλό” για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Αμυγδαλής με σκορ 0-2, έφτασε τους 22 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες του Γιάννη Βασιλείου να χάνουν δύο πολύ καλές στιγμές όταν αρχικά στο 15′ ο Ραντάτσι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παππάς βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 30′ ο Ραντάτσι κατάφερε με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ανοίξει το σκορ. Ενώ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν και για δεύτερο γκολ.

Στο 60′ ο Παππάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη πέναλτι. Στο 70′ όμως και μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Καναβός έκανε την πάσα στον Αντωνιάδη και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιάννης Βασιλείου): Χαρισούλης, Γκουνάρας Στ, Γκουνάρας Χρ., Πέτσας, Κουτσουκέρας, Καψιώχας, Σκέγια, Αντωνιάδης, Καναβός, Ραντάτσι, Παππάς. Έπαιξαν και οι: Καρατζιώτζικας, Καϊσέρογλου Γ., Καϊσέρογλου Ν., Φάτσης.