Με Φούσα πρωταγωνιστή “καθάρισε” τον πρώτο “τελικό” ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Μια πολύ σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα της Δόξας Αργυροπουλίου με σκορ 0 – 4.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 32 βαθμούς και απέκτησαν ένα ισχνό προβάδισμα όσο αφορά την υπόθεση παραμονή καθώς μετά την ήττα των Αγίων Αναργύρων στην Πελασγιώτιδα οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν στους 33 βαθμούς με τον Αχιλλέα να μην έχει ακόμη πάρει τους τρεις άνευ αγώνα βαθμούς με τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να πιέζει νωρίς και να χάνει δυο καλές στιγμές με τους Κρικώνη και Κερμελίδη στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους καλή στιγμή με τον Γεωργαντζά να βάζει “στοπ” σε τετ α τετ.

Στο 14′ ο Κερμελίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0.

Αυτό το γρήγορο γκολ… έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Καπελιάνη που συνέχιζαν να πιέζουν και να χάνουν καλές στιγμές με τους Φούσα, Καρβούνη και Τσιάκο όμως το 0 – 1 παρέμεινε ως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της νέας…φουρνιάς να “καθαρίσει” την υπόθεση τρίποντο.

Την αρχή έκανε ο Φούσα ο οποίος μέσα σε διάστημα 3′ πέτυχε 2 γκολ και έστρωσε τον δρόμο της νίκης.

Στο 48′ ο Φούσα μετά από κόντρες βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο “βάθος” της εστίας για το 0 – 2.

Ενώ στο 51′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με κούρσα από το κέντρο και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 3.

Το τελικό 0 – 4 διαμόρφωσε ο Μαργαριτόπουλος στο 87′ όταν μετά από κεφαλιά του Κομισόπουλου και ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Γουρνάρης, Μρούκου, Λέκα, Γουναράς, Καραστέργιος, Κατσαρός, Τσιρογιάννης, Βογιατζής Α., Βογιατζής Ν., Κίτσιος Δ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης, Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Παπακωνσταντίνου, Αποστολάκης, Ποτόσογλου, Σώκος, Σταμπουλής, Κρικώνης, Καρβούνης, Τσιάκος (60′ Κομισόπουλος), Φούσα (70′ Μαργαριτόπουλος), Κερμελίδης (60′ Μπρόσκα).