Ισοπαλία για τον ΑΟ Ναρθακίου στον Αετόλοφο με πολλές διαμαρτυρίες…

Ο ΑΟ Ναρθακίου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην έδρα του Αετόλοφου σε μια αναμέτρηση στην οποία οι γαλάζιοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πάρουν το τρίποντο όμως εξέφρασαν και αρκετά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις τόσο του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ζαχαρού όσο και του βοηθού Καραθάνου.

Ο ΑΟ Ναρθακίου με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεοπούλου να χάνει μόλις στο 5′ την πρώτη του καλή ευκαιρία όταν ο Αρσενοπόπουλος έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κυριαζόπουλος σούταρε με τον τερματοφύλακα να τον σταματά.

Στο 28′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν σε μια φάση διαρκείας όταν κέρδισαν πέναλτι με τους ανθρώπους του ΑΟΝ να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν πως ο Μακρής δεν υπέπεσε σε κάποια παράβαση πάνω στον Γαρυφαλόπουλο.

Ο Στεμπάρι ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-0.

Στο 32′ ο Αρσενοπόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά από πάσα του Κυριαζοπούλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαντέ.

Στο 40′ ο Πλίτσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ανατράπηκε ο Κυριαζόπουλος πήρε το ριμπάουντ βρέθηκε και αυτός στο έδαφος με τον κ. Ζαχαρό αρχικά να δείχνει την λευκή βούλα, όμως ο κ. Καράθανος είχε αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να παίρνει πίσω την απόφαση του και να δείχνει κόρνερ σε μια φάση στην οποία επίσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κυριαζόπουλος βρέθηκε στο έδαφος και πάλι με τον κ. Ζαχαρό να δείχνει αρχικά πέναλτι όμως μετά πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής με τους γαλάζιους του ΑΟΝ να εκφράζουν έντονα παράπονα και για αυτή την απόφαση.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν την ολική ανατροπή.

Στο 50′ ο Κυριαζόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε, ενώ την προσπάθεια του Τσιτσικλή στο 70′ σταμάτησε ο Σαντές.

Στο 80′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΑΟ Ναρθακίου όταν ο Κατσανάκης εκτέλεσε κόρνερ ο Χουσενάι έπιασε την κεφαλιά με τον Τσιτσικλή να κάνει κοντινή προβολή και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Αετόλοφου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αρσενοπόπουλος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως μπερδεύτηκε με τον Χουσενάι και κάνεις δεν κατάφερε να πλασάρει προ κενής εστίας.

Ενώ στο 88′ το σουτ του Κατσανάκη πέρασε λίγο άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σαντές, Μπατζογιάννης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης Σ., Γουργιώτης (80′ λ.τ. Μέτα), Ντελής Σ., Γιαννακός, Ντελής Α., Στεμπάρι, Πικούλης (65′ Ηλιάδης Ε.), Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Γκατζόγιας, Μακρής, Μπανιάς (65′ Αγγελουσοπούλος), Πατσιούρας (70′ Τσιτσικλής), Βόπης, Χουσενάι, Δημητρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλίτσης (60′ Κατσανάκης), Αρσενοπόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Ζαχαρός, Καραθάνος, Καπρουσιώτης.