Στο Στόμιο ο Χρήστος Καπετάνος για τον εορτασμό των Θεοφανείων: Το φως της Αγίας Τριάδας να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας

Με κατάνυξη και λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Στόμιο του δήμου Αγιάς και ακολούθησε η ρίψη του τιμίου σταυρού στη θάλασσα για τον καθαγιασμό των υδάτων.

Το παρών στον εορτασμό των Θεοφανείων έδωσε ο βουλευτής του Νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους ενώ από τις συζητήσεις δεν έλειψε και ο σχολιασμός της επικαιρότητας, με τους κατοίκους της περιοχής να δράττονται της ευκαιρίας για να μεταφέρουν στην κεντρική εξουσία τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους.

Κατά το πέρας του εορτασμού ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε τα εξής:

«Με χαρά παρευρέθηκα σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Στόμιο για να τιμήσουμε όλοι μαζί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, τα Θεοφάνεια. Εύχομαι το φως των Θεοφανείων να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και να συνεχίσουμε ενωμένοι, με πραότητα και αισιοδοξία να υπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο.

Σε μια εποχή που ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά με πρωτοφανείς δυσκολίες και σε ένα Νομό που δοκιμάστηκε όσο ποτέ άλλοτε, το μήνυμα της σημερινής ημέρας, της φώτισης και του καθαγιασμού είναι η ελπίδα για το αύριο που ξημερώνει και η αισιοδοξία πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας.

Δεν θα σταματήσω να επισκέπτομαι τα χωριά του Νομού μας και να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των συμπολιτών μου.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες και όλους».