Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες σπεύδουν να τη μιμηθούν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα χτένισμα που θα αποτελέσει τη νούμερο ένα τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς πηγαίνει όλες τις γυναίκες, ενώ ενδείκνυται για όλες τις περιστάσεις.

Το χτένισμα που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια

Ειδικότερα, το εν λόγω χτένισμα ταιριάζει σε όλα τα μήκη, δίνει στυλ και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, είτε από κάποιον ειδικό, είτε από την ίδια τη γυναίκα.

Πρόκειται για τα επιμελώς ατημέλητα σπαστά μαλλιά, τα λεγόμενα mermaid hair, που μπορούν να γίνουν με αλατόνερο, καθώς η τεχνική είναι πάρα πολύ εύκολη και απλή.

Σε νωπά μαλλιά, ψεκάζεις αλατόνερο και αρχίσεις να τσαλακώνεις τις άκρες και τα μήκη μέσα στην χούφτα σου. Σταθεροποιεις το αποτέλεσμα με λίγο θερμό αέρα και το μαλλί είναι έτοιμο.

Θραύση κάνει το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Άβαφη, χωρίς φίλτρα & φτιασίδια: Μια άλλη Ζέτα Μακρυπούλια στη Φλωρεντία, σούσουρο με φωτο που κυκλοφορούν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα ταξίδι στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

Στη Φλωρεντία η Ζέτα Μακρυπούλια

Λίγο καιρό μετά το μακρινό της ταξίδι στην Ζανζιβάρη, η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 “Ρουκ Ζουκ” βρέθηκε στη Φλωρεντία, με τους ακόλουθούς της να σχολιάζουν την αγάπη της για τα ταξίδια και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε.

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Καλή εβδομάδα από το λίκνο της ιταλικής αναγέννησης! Φλωρεντία», ποζάροντας μπροστά από τον ποταμό Άρνο.

Πηγή: enimerotiko.gr