Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο Βασίλης Κόκκαλης

Στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, συμμετείχε σήμερα Σάββατο ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασελάκη, ο κ. Κόκκαλης παρέστη στην τελετή ρίψης του Τιμίου Σταυρού από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην προκυμαία του Φαναρίου, στον Κεράτιο κόλπο.

Σε δήλωσή του μετά τις λατρευτικές εκδηλώσεις, ο κ. Κόκκαλης τόνισε τα εξής: «Η σημερινή μεγάλη εορτή για την Ορθοδοξία, τα Θεοφάνεια, στέλνει το μήνυμα της φώτισης, το μήνυμα της προσδοκίας και της αισιοδοξίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητας.

Για τον τόπο μου, τη Λάρισα και τη Θεσσαλία, η βάπτιση του Θεανθρώπου φέτος, γιορτάζεται στη σκιά των καταστροφικών πλημμυρών που έλαβαν χώρα αφήνοντας πίσω τους μεγάλες πληγές.

Από το Φανάρι και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, έναν τόπο με μεγάλο συμβολισμό για τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό, στέλνω τα χρόνια μου πολλά σε όλες και όλους και το μήνυμα πως μαζί θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Χρόνια πολλά!»