Λεμονάδα με καρπούζι και ανανά

Μια διασκεδαστική ανανέωση της παραδοσιακής λεμονάδας που είναι υπέροχα πικάντικη, γλυκιά, αναζωογονητική και απίστευτα εύκολο να φτιαχτεί.

Υλικά

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια χυμό καρπούζι
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ανανά
1/4 φλιτζάνι φύλλα μέντας
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια χυμό καρπούζι
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ανανά
1/4 φλιτζάνι φύλλα μέντας

Βήματα

  1. Για να φτιάξετε το απλό σιρόπι, συνδυάστε τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζάνι νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσει.
  2. Σε μια μεγάλη κανάτα, χτυπήστε ελαφρά το απλό σιρόπι, το χυμό καρπουζιού, το χυμό λεμονιού, τον χυμό ανανά και 5 φλιτζάνια νερό. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
  3. Σερβίρετε σε πάγο με φύλλα μέντας, αν θέλετε.

Δείτε περισσότερες ανάλογες συνταγές στο pasmageirevontas.gr