Δράσεις κοινωνικής μέριμνας στο 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων 

Με διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο  της πανδημίας, το 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων συμμετείχε σε τρεις δράσεις  κοινωνικής μέριμνας. Αξίζουν και δημόσια θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές  και τις μαθήτριές μας (καθώς και στους γονείς/κηδεμόνες τους) που  συμμετείχαν με ενθουσιασμό και μαζικά στις εθελοντικές δράσεις και απέδειξαν  ότι η νέα γενιά διαθέτει συναισθηματικά αποθέματα ανιδιοτέλειας και τη σφοδρή επιθυμία να προσφέρει χωρίς να λαμβάνει.

Συγκεκριμένα οι δράσεις ήταν οι ακόλουθες: 

1) Ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Make a wish- Κάνε μια ευχή» (Ελλάδας),  ο οποίος εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες με την αγορά 30 αστεριών.

2) Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού», τα οποία παραδόθηκαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Λάρισας.

3) Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου bazaar στο χώρο του σχολείου κατά το  οποίο συγκεντρώθηκε σεβαστό ποσό για οικογένειες συμπολιτών μας που  βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 1ου Γυμνασίου Φαρσάλων εύχεται σε  όλους και όλες Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.