Οριακή πρωτιά Τσάτσαρου στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Την επόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (ΔΣΛ), με τον Τρύφωνα Τσάτσαρο και την Νικολέττα Μπασδέκη να διεκδικούν τη ψήφο των συναδέλφων τους.

Στα σημερινά αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ανέδειξαν ως πρώτο τον Τρύφωνα Τσάτσαρο με 228 ψήφους και δεύτερη τη νυν πρόεδρο του ΔΣΛ Νικολέτα Μπασδέκη με 212 ψήφους,  ενώ ο Χρίστος Μπραζιώτης πήρε 197 ψήφους.

Τσάτσαρος για τις εκλογές στο ΔΣΛ: Με συνέργειες και νηφαλιότητα να κάνουμε την «επανεκκίνηση»

Με αφορμή το αποψινό αποτέλεσμα των εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο της Λάρισας, ο υποψήφιος για την προεδρία κ. Τρύφων Τσάτσαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να πω μεγάλο «ευχαριστώ» από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διαδικασία, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης στο θεσμό του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το σύνολο των συνυποψηφίων συναδέλφων, γιατί όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου – μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας – πορεύτηκαν με ευπρέπεια και σοβαρότητα, όπως ακριβώς επιτάσσει το λειτούργημα που ασκούμε.

Η επόμενη ημέρα είμαι βέβαιος ότι θα μας βρει όλους στην ίδια πλευρά, απέναντι στη σωρεία των ανοιχτών ζητημάτων με τα οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι  καθημερινά.

Μέσα από συνέργειες, με νηφαλιότητα και καλή προαίρεση, να κάνουμε την επανεκκίνηση που χρειάζεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας. Για το δικηγόρο, για την κοινωνία, για τη Δικαιοσύνη».

Νικολέτα Μπασδέκη: Κάλεσμα σε συστράτευση…

“Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε η συμμετοχή των δικηγόρων της Λάρισας στις εκλογές του ΔΣΛ ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα.

Σύσσωμος ο δικηγορικός κόσμος προσήλθε και με την ψήφο του κατέδειξε την αγωνία του για το μέλλον του λειτουργήματος.

Ευχαριστώ μέσα στο την καρδιά μου τους συναδέλφους που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στην ομάδα των ικανών συνεργατών μου.

Με πίστη και η τελική έκβαση θα δικαιώσει το έργο, την συνέχεια, τη συνέπεια και τη μαχητικότητα της διοίκησης του ΔΣΛ, το οποίο επιτελέστηκε σε ακραία δύσκολες συνθήκες, καλώ όλους σε συστράτευση για να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα της δυναμικής και ακηδεμόμευτης εκπροσώπησης των δικηγόρων”.