Έκοψε πίτα η γαλάζια ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “EPAVLIS” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία φίλων της γαλάζιας παράταξης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές του νομού Λάρισας κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος (δείτε εδώ), Χρήστος Κέλλας (δείτε εδώ), ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος (δείτε εδώ) και η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κ. Μαργαρίτα Γκότη, ενώ επίσης παρευρέθηκε και αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος. Η βουλευτής Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου απέστειλε χαιρετισμό (δείτε εδώ).

Στην ομιλία του, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε μεταξύ άλλων, τους στόχους της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, που είναι να δημιουργήσει περισσότερες δουλειές με καλύτερους μισθούς και συνθήκες εργασίες, επίσης έκανε λόγο για τους μισθωτούς και επιχειρηματίας και αναφέρθηκε σε μία σειρά μέτρων στήριξης αυτών, με τη μείωση της φορολογίας, τις χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές και τη νομοθέτηση νέου ασφαλιστικού καθώς και στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τόνισε ιδιαίτερα την στήριξη των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα, ώστε να υπάρχει μέλλον και ανάπτυξη στον τόπο και εξήγγειλε έργα που αφορούν συνολικά τον Δήμο Φαρσάλων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και επισήμων της περιοχής.