Μπείτε στην εποχή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης με την microcheap

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εντός του 2019 θα προχωρήσει στην καθιέρωση των ηλεκτρονικών τιμολογίων και σε επόμενο στάδιο, την υποχρεωτική τήρηση των βιβλίων ηλεκτρονικά.

Το σχέδιο της ΑΑΔΕ προβλέπει την αντικατάσταση των χάρτινων βιβλίων με ηλεκτρονικά, που σημαίνει ότι κάθε επιχείρηση και ελεύθερος επαγγελματίας θα χρησιμοποιεί υπολογιστή ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος με το taxisnet, κι όταν θα συμπληρώνει τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης, αυτά θα περνούν κατευθείαν και στο taxisnet.

Η microcheap σε συνεργασία με την Τεσαε ΑΤΕ , μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της μηχανογράφησης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα μέτρα κάθε επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της μηχανογράφησης με πάνω από 40 ενεργούς πελάτες στην περιοχή μας όπως : (εστιατόρια , καφέ, γεωπονικά γραφεία, βιοτεχνίες, καταστήματα ρούχων, καταστήματα τροφίμων, περίπτερα μίνι μάρκετ  και αγρότες) είναι έτοιμη να σας οδηγήσει με ασφάλεια στην νέα εποχή της ηλεκτρονικής  τιμολόγησης.

Ενημερωθείτε άμεσα για όλες τις νέες εξελίξεις με μια επίσκεψη στο κατάστημα της microcheap επί της οδού Λαρίσης 13 ή και τηλεφωνικά στο: 2491026044

Υπεύθυνοι: Δημήτρης Πελεκούδας – Σάκης Λαβόπουλος