Παύει να δίνεται δωρεάν στο Flickr ο δωρεάν χώρος του 1TB

Τυγχάνει να είστε από τους χρήστες που προτιμάτε το Flickr στην δωρεάν του μορφή; Τότε οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε πως η εταιρεία ανακοίνωσε κάποιες νέες αλλαγές σε εσάς και η υπηρεσία που αγοράστηκε πρόσφατα από την SmugMug, επιβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα προσφέρει πλέον 1TB δωρεάν αποθήκευσης. Οι χρήστες που δεν πληρώνουν κάποια συνδρομή θα έχουν τον περιορισμό στο ανέβασμα μέχρι 1.000 φωτογραφιών.  Αυτή είναι η πρώτη σημαντική που έγινε στο Flickr μετά την απόκτηση της υπηρεσίας. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι από τον Ιανουάριο του 2019, δεν θα χρειαστεί να διατηρείτε έναν λογαριασμό Yahoo για να έχετε πρόσβαση στο Flickr.

Το Flickr Pro περιλαμβάνει τώρα περιήγηση χωρίς διαφημίσεις, σύνθετα στατιστικά στοιχεία, νέο μέγεθος φωτογραφίας 5K, αυξημένο χρόνο αναπαραγωγής βίντεο και πολλά άλλα. Οι συνδρομητές θα μπορούν επίσης να λάβουν περισσότερες εκπτώσεις συνεργατών, συμπεριλαμβανομένου του Adobe Creative Cloud με ετήσιο κόστος 49,99 δολάρια. Οι χρήστες που αναβαθμίζουν σε Pro πριν από τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να πάρουν το 30% από το πρώτο έτος.

Εκείνοι που έχουν φορτώσει πάνω από 1.000 φωτογραφίες στο λογαριασμό τους θα έχουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2019 είτε να αναβαθμίσουν σε Pro είτε να κατεβάσουν εκείνες τις φωτογραφίες γιατί πλέον υπάρχει το όριο με τις 1.000 φωτογραφίες. Δεν θα είναι πλέον σε θέση να ανεβάσουν νέες φωτογραφίες στο Flickr μετά τις 8 Ιανουαρίου αν παραμείνουν πάνω από το όριο.

Πηγή: ubergizmo.com