Λάρισα: Ο δήμαρχος σταμάτησε και τα «έψαλλε» σε ανεγκέφαλο οδηγό για το πάρκινγκ

Με την οργή του δημάρχου Λάρισας Απόστουλου Καλογιάννη ήρθε αντιμέτωπος νωρίς το πρωί, ασυνείδητος οδηγός που είχε παρκάρει παράνομα για να πάρει τον καφέ του σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με το onlarissa, την ώρα που ο εν λόγω οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του σχεδόν επάνω στον δρόμο, από την άλλη πλευρά του δρόμου είχε σταθμεύσει φορτηγό που ανεφοδίαζε κατάστημα της περιοχής, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει σχεδόν ολόκληρη η κυκλοφορία σε μια από τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, σε ώρα αιχμής.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητο του ο δήμαρχος Λαρισαίων πηγαίνοντας στο δημαρχείο. Αντιμέτωπος με την κατάσταση τράβηξε το χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και κινήθηκε στο παρκαρισμένο όχημα φωνάζοντας στον οδηγό: «Είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Έλεος».

Ο οδηγός μετακίνησε κατευθείαν το αυτοκίνητο του, ωστόσο δεν έλειψε το σχόλιο από παρακείμενη παρέα που έβλεπε το περιστατικό: «Έτσι λειτουργούσε και ο Τζανακούλης (πρώην δήμαρχος Λάρισας). Μάλλον τα λένε συχνά οι δυο τους…»

Πηγή: onlarissa.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!