Έχασε το ντέρμπι με ανατροπή και “παράπονα” η Θύελλα

Στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας η Θύελλα Βασίλη προηγήθηκε με 0-1 στην έδρα της Φορτούνα, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο με σκορ 2-1.

Έτσι η Φορτούνα Κουτσόχερου έφτασε στους 33 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Θύελλα Βασίλη παρέμεινε στους 26 και είδε την ομάδα της Νίκης Κρήνης να την ρίχνει στην τρίτη θέση, πριν το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο Βασιλή.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δύο φάσεις μία του διαιτητή και μία του βοηθού της αναμέτρησης, καθώς αρχικά ο διαιτητής της αναμέτρησης σύμφωνα με τους ανθρώπους της Θύελλας με το σκορ στο 0-1, ανέκοψε κλέψιμο του Δ. Αρβανιτοζηση πριν αυτός πλασάρει απέναντι από τον τερματοφύλακα για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, ενώ ο βοηθός της αναμέτρησης στο 60ο λεπτό και με το σκορ 1-1 ακύρωσε καθαρό γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.

Η Θύελλα Βασίλη άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Αρβανιτοζήση Δ., ένω 15’ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της θύελλας να ισοφαρίσουν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σιούτα.

Υπήρξαν εκατέρωθεν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες με την Θύελλα να έχει ένα σουτ του Τριαντάφυλλου που πέρασε μόλις άουτ και ένα σουτ του Δημήτρη Αρβανίτοζήση το οποίο απέκρουσε ο Τσιάντας, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με το Χριστοδούλου όμως να σώζει την εστία του.

Εν τέλει στο 75ο λεπτό ο Σιούτας έκανε το γύρισμα έξω την περιοχή και ο Παζαράς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο καθώς ο Τσιάμης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στα εναπομείναντα λεπτά, ενώ η Θύελλα πίεσε δίχως όμως να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της Θύελλας ευχαριστεί την ομάδα της Φορτούνας για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Καπνόπουλος, Φονιάς, Σκούπρας, Μπακογιάννης (65’ Τάσιος), Μητράκας, Τσιάμης, Σιούτας (85’ Παπαδόπουλος), Τσιούτσιας (88’ Γκίκας), Παζάρας, Μπαταβάνης (80’ Τασιούλης).

Θύελλα Βασιλή (Αλεξίου): Χριστοδούλου, Αγγελουσόπουλος, Μπόγκας Θ.(46’ Ιλτσόπουλος), Μπόγκας Θ., Τριανταφύλλου, Βαίτσης Λ., Κούρο, Τσιάμπας(85’ Μαργαριτόπουλος), Αλεξίου(Βαίτσης Ρ.), Βαρσάμης(70’ Ακρίβος)