Χάρης Φόρος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη, συνεχίζουμε με δουλειά και προσήλωση»

Δηλώσεις έκανε έπειτα από την νικηφόρα αναμέτρηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έπειτα από δύο παρατάσεις κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Χάρης Φόρος ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των μπλε.

Ο κ. Φόρος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προπονητή του Γυμναστικού κ. Στέφανου Πέρκου για το χτίσιμο της ομάδος ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδος για την στήριξη και την βοήθεια του ώστε να επιτευχθεί αυτή η νίκη σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Γυμναστικού:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, φορμαρισμένο και πολύ καλό τακτικά.
Εμείς προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό στον ψυχολογικό τομέα σίγουρα μας επηρέασε.
Η αλλαγή του προπονητή επηρέασε τα παιδιά λίγο στην εκκίνηση του αγώνα, όμως όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό κάνανε αυτά που είπαμε στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς υπερέβαλαν ευατόν δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και εν τέλει δικαιώθηκαν με αυτή την νίκη.
Μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει και ο πρώην προπονητής της ομάδος κ. Στέφανος Πέρκος ο οποίος έχει χτίσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και να βελτιώνουμε την απόδοση μας συνεχώς.
Ο κόσμος μας έδωσε το έξτρα κίνητρο και την δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του αγώνα την προσπάθεια μας και η στήριξη του είναι καθοριστική, θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε.
Οι άνθρωποι του Γυμναστικού δείχνουν μεγάλη αγάπη και ζήλο σε αυτό το οποίο κάνουν και η ομάδα παρά το γεγονός ότι βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β Εθνική κατηγορία δείχνει ότι έχει σωστό προγραμματισμό και τις βάσεις ώστε να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.»