Κοπή πίτας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο κέντρο “Πανόραμα” μέλη και φίλοι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού παρευρέθηκαν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μετά τις ευλογίες του Πατέρα Στυλιανού Βόπη, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έκοψαν τη πίτα, ευχόμενοι Καλή Χρονιά σε όλους. Η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Ράνια Σίσκου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε αναφορά στο έργο του Συλλόγου. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές. Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι η Γκέβρου Μαρία του Αθανασίου, Γκέβρου Φωτεινή του Σπυρίδωνα η Κουκουθάκη Βασιλική του Γεωργίου ο Τσιλίκας Χρήστος του Στέργιου και ο Τύμπας Χρήστος του Κων/νου.

Την εκδήλωση χαιρέτισν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο Αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου κ. Κώστας Τύμπας.

Στη συνέχεια ο δάσκαλος των χορευτικών του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καραμήτρος, παρουσίασε τα τμήματα παιδιών και εφήβων που εντυπωσίασαν με την πολλή καλή παρουσία τους.

Την σκυτάλη στη συνέχεια της βραδιάς πήρε η ρεμπέτικη κομπανία που μάγεψε μικρούς και μεγάλους με αποτέλεσμα να διασκεδάσουν όλοι μέχρι αργά το βράδυ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας του Δήμου, άλλα και εκπρόσωποι συλλόγων της επαρχίας μας.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στον Σταυρό για το χορευτικό του Συλλόγου, τυχερός ήταν ο Παναγιώτης Καραχρήστος, οποίος κέρδισε ένα συμβολικό ποσό.