Πλήθος κόσμου στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κοινότητα Eυυδρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κοινότητα Eυυδρίου το Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου.

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος αφού ξεπέρασε τα 200 άτομα. Μικροί και μεγάλοι μεταφέρθηκαν σε ένα κόσμο μαγευτικό και φανταστικό τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τους ήχους την ορχήστρας Νέων του Δήμου Φαρσάλων, γεύτηκαν μελομακάρονα και κονιάκ και τα μικρά παιδιά είδαν τον Άη Βασίλη που ήρθε με την άμαξα και μοίρασε τη παραδοσιακή κοκώνα.

Στη συνέχεια ο επιμορφωτικός εκπολιτιστικός σύλλογος πραγματοποίησε χοροεσπερίδα στην ταβέρνα του Αντώνη με Λαικοδημοτική ορχήστρα όπου ο κόσμος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο επιμορφωτικός εκπολιτιστικός κοινότητας Ευυδρίου ευχαριστεί το κόσμο που εργάστηκε για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το κόσμο που παραβρέθηκε, την ορχήστρα Νέων του δήμου Φαρσάλων και το μαέστρο κ. Χριστοδούλου την αρτοποιεία Ζάντζα και τον συγχωριανό μας κ. Βασίλη Δημακόπουλο για τη προσφορά της άμαξας. Τέλος το συμβούλιο όπως δήλωσε εύχεται χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο το κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, όπως επίσης και η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Παναγιωτοπούλου, η αντιδήμαρχος κ. Ταστεμίρογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιαχνής και κα. Μπένου καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Τσιτσικλής.

Δείτε το βίντεο από τον Γιάννη Αρμνανίδη

βίντεο εκδήλωσης Κώστας Αντωνόπουλος