iPhone X: Μια από τις 25 καλύτερες εφευρέσεις του 2017 σύμφωνα με το TIME

Η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού, η οθόνη OLED, το edge-to-edge design και η αναγνώριση προσώπου είναι χαρακτηριστικά που δεν βλέπουμε για πρώτη φορά στην αγορά, αλλά είναι η πρώτη φορά που τα φέρνει η Apple στο iPhone X.

Μπορεί λοιπόν όπως είπαμε να μην είναι η πρώτη που φέρνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα ενσωμάτωσε στο iPhone X είναι αρκετός για το TIME έτσι ώστε να το συμπεριλάβει στη λίστα με τις 25 Καλύτερες Εφευρέσεις του 2017 (“25 Best Inventions of 2017”).

Δεν αναφέρεται πως κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, αλλά επισημαίνεται το bezel-less design, η ενσωμάτωση augmented reality features και η απόφαση να αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών (κάτι που δεν έγινε για πρώτη φορά φέτος). Γίνεται αναφορά στην αναγνώριση προσώπου, αλλά το περιοδικό αναγνωρίζει ότι Samsung και LG, ήταν από τις πρώτες που εφάρμοσαν το χαρακτηριστικό.

Τέλος, γίνεται αναφορά στην τιμή του iPhone X, η οποία ξεκινά από τα 999 δολάρια και χαρακτηρίζεται ως το πιο ακριβό iPhone μέχρι σήμερα.

Μερικές από τις συσκευές που περιλαμβάνει η λίστα του TIME είναι ένα ρομπότ, μια κούπα που ζεσταίνει τον καφέ σου, γυαλιά για τυφλά άτομα, το Nike Pro Hijab, το Tesla Model 3 και άλλα. Το iPhone X περιγράφεται ως “A Smarter Smartphone”.

Πηγή: time.com