Γλίτωσε το… “έμφραγμα” στο τέλος ο Αθλητικός!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις ελέω τραυματισμών και απουσιών κατάφερε στο τέλος της αναμέτρησης να πάρει την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του καθώς επιβλήθηκε με 52-50 της ομάδος του Sports Academy και πλέον μετράει 3 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν από την αρχή της αναμέτρησης χέρι χέρι σε χαμηλό σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 13-12.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και έτσι η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους κίτρινους μπροστά με 28-27.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι καταφέραν να περάσουν μπροστά και να πάνε στον πάγκο έχοντας πλεονέκτημα τεσσάρων πόντων.

Μάλιστα πέντε λεπτά πριν την λήξη οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 8 πόντους (39-47), όμως με δύο καθοριστικά καλάθια του Ζάχαρη και γκολ φάουλ του Ρούμπα ο Αθλητικός κατάφερε να περάσει μπροστά με 51-50 25″ πριν την λήξη και εν τέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Αντώνη Μανετζή και Γιώργου Γκουντόπουλου ήταν ο Ζάχαρης με 16 πόντους ενώ άξιοι συμπαραστάτες του επιθετικά ήταν οι Ρούμπας με 15 πόντους και Γκουντόπουλος με 13.

Τα Δεκάλεπτα: 12-11, 28-27, 36-40, 52-50.

Η Σύνθεση

Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων (Αντώνης Μανετζής, Γιώργος Γκουντόπουλος): Γκουντόπουλος 13 (1), Μανετζής Χ. 8, Θεοχάρης, Πετρόπουλος, Μάρκος, Μανετζής Α., Αλεξίου, Χρόνης, Ζάχαρης 16, Ρούμπας 15.