«Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου στην Σκοπιά Φαρσάλων

Η θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, από το θέατρο “ΟΨΕΙΣ” παρουσιάστηκε στους κατοίκους της Σκοπιάς Φαρσάλων την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων « Πολιτιστικός Αύγουστος 2017» που οργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ).

Την εκδήλωση προλόγισαν, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Κώστας Δερλός που τόνισε την αξία των θεατρικών παραστάσεων στις Τοπικές Κοινότητες και ιδιαίτερα στην ακριτική Σκοπιά και η ηθοποιός Βάσω Μακρή που αναφέρθηκε στην υπόθεση του έργου.

Η παράσταση ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν ενεργά με σχόλια και χειροκροτήματα. Κάποιοι μάλιστα ανέβηκαν και στη σκηνή με παρακίνηση των ηθοποιών για να βοηθήσουν στην εξέλιξη του έργου. Ήταν μια όμορφη βραδιά όπως πάντα στη Σκοπιά που οι κάτοικοί της κάθε χρόνο ανταποκρίνονται με μαζική και θερμή παρουσία.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Κώστας Δερλός, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκοπιάς Δημήτρης Δημητρίου, η σύζυγος του Δημάρχου κ. Ελένη Καραχάλιου και πλήθος κατοίκων.