Εντυπωσιακός Βασίλης Παπακωνσταντίνου από το Νέο Μοναστήρι – (vid)

Ο “αιώνιος έφηβος”, της ελληνικής ροκ μουσικής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκανε “ΣΤΑΣΗ” την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού και τα τείχη της Ακρόπολης Αρχαίας Προέρνας, υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου και μάγεψε για μια ακόμη φορά, στη συναυλία που έδωσε καθηλώνοντας το κοινό με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας τραγουδιστής διαχρονικός, ένα τραγουδιστής που ενώνει γενιές λέγοντας πάντα: “τι και αν είσαι 17 τι και αν είσαι 67”.

Πάρτε μία μικρή «γεύση» βίντεο από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην σκηνή:

Τραγούδησε τραγούδια τόσο από το παλιό ρεπερτόριο του, όσο και τραγούδια από τις πιο πρόσφατες δουλειές του.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν φανταστική με τους θεατές να  σιγοτραγουδούν μαζί του, ξυπνώντας αναμνήσεις στους παλιότερους και ενθουσιάζοντας την νεότερη γενιά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Δομοκού σε συνεργασία με την εφορεία Αρχαιοτήτων και το Υπουργείο Πολιτισμού όπου τα μνημεία σε όλη την χώρα άνοιξαν για επίσκεψη στο κοινό, για μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου, με κορυφαία στιγμή την Δευτέρα 7 Αυγούστου, που είναι και η νύχτα της Πανσελήνου, 93 χώροι, μνημεία και μουσεία της χώρας θα πραγματοποιήσουν δρώμενα (μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις, θέατρο σκιών) ενώ άλλοι 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιδήμαρχος Δομοκού κ. Καλημέρης ο οποίος έκανε χαιρετισμό στην εκδήλωση αναφέροντας οτι για 10 συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε την σημερινή εκδήλωση. Καλεσμένος ήταν ο Δήμαρχος Τούντζας, κ. Georgie Georgiev του αδελφοποιημένου Δήμου (Γκουλια Μοναστήρ) με το Νέο Μοναστήρι Δομοκού. όπου έχουν καταγωγή οι κάτοικοι του χωρίου.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος κόσμου και επισήμων, ενώ χαιρετισμό απήθυνε ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Τζιαχρήστας και η υπεύθυνη της εφορείας αρχαιοτήτων κα. Ψαρογιάννη Φθιώτιδος, Ευρυτανίας.