“Χτίζει” σερί, φτιάχνει ψυχολογία!

Την πέμπτη του νίκη στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, πέτυχε ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε σχετικά εύκολα όπως μαρτυρά και το τελικό 62 – 46 του Κένταυρου Ζαγοράς.

ΑΣΦ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-

Έτσι οι “κίτρινοι” προσπέρασαν την ομάδα του Κένταυρου στην βαθμολογία και έπειτα από 13 αγωνιστικές βρίσκονται πλέον στην έκτη θέση με συνολικό ρεκόρ (5 – 8) και μπορούν να ατενίζουν με περισσότερη ηρεμία και “καθαρό” μυαλό το μέλλον τους στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες με το “σταγονόμετρο” και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά με έναν πόντο (11 – 12).

ΑΣΦ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ--2

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τώρα το συγκρότημα των Αντώνη Μανετζή και Γιώργου Γκουντόπουλου πήρε τα “ηνία” της αναμέτρησης και με επιμέρους σκορ περιόδου 16 – 10 κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με πέντε πόντους (27 – 22).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αθλητικός συνέχισε να έχει το “πάνω χέρι” της αναμέτρησης και με σκορ δεκάλεπτου 16 – 11 κατάφερε να περάσει μπροστά με διψήφια διαφορά (43 – 33).

ΑΣΦ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ--3

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους και έχοντας την διαφορά και φυσικά την ψυχολογία υπέρ τους κατάφεραν να κάνουν το πιο παραγωγικό τους δεκάλεπτο καθώς σημείωσαν 19 πόντους και έτσι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο με το εμφατικό 62 – 46.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος με 23 πόντους ενώ επιθετικά οι “κίτρινοι” πήραν σημαντικές βοήθειες από τους Γιώργο Ζάγκα ο οποίος σημείωσε 13 πόντους και τον Γιώργο Γκουντόπουλο ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους.

Τα Δεκάλεπτα: 11-12, 27-22, 43-33, 62-46

Οι Συνθέσεις:
Α.Σ.Φαρσάλων (Μανετζής Αντ., Γκουντόπουλος): Μανετζής Χ., Θεοχάρης, Ζιάγκας 13, Γκουντόπουλος 12(1), Γκρίτζαλης , Μάρκος , Μανετζής Α. , Δημητρακόπουλος 23(1), Ζαχαρής 6, Ρούμπας 8.
Κένταυρος Ζαγοράς: (Δέρβος): Δημόπουλος 5(1), Λάσκος , Καραρρήγας 10(2), Φιλίππου, Κοντογιώργος 10, Κισκίνης , Φίκαρης , Βαίτσης, Χατζής , Ρουμπέας 11(1), Γαβαλάς 6, Γεωργούδης 4.