Πίτα έκοψε ο σύλλογος Ντόπιων ο Ενιπέας

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο σύλλογος ντόπιων επαρχίας Φαρσάλων ο «Ενιπέας» την προηγούμενη Κυριακή στο «Κονάκι».

Μέλη του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την πορεία του συλλόγου. Σε κάθε του εκδήλωση ο σύλλογος ντόπιων συνηθίζει να μας εκπλήσσει έτσι και αυτή τη φορά η πίτα που κόπηκε ήταν σπιτική παραδοσιακή συνταγή γλυκιάς πίτας της περιοχής.

ντοπιοι πιτα

Στο χαιρετισμό τους τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκαν στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά σε όσους παραβρέθηκαν αλλα και όλους όσους δεν κατάφεραν να είναι εκεί και έθεσαν τους στόχους για την επόμενη. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Τύμπας οι οποίοι συνεχάρησαν το σύλλογο για το πολιτιστικό του έργο και έδωσαν ευχές για τη νέα χρόνια.

Ο Σύλλογος τίμησε τον δήμαρχο κ. Άρη Καραχάλιο, τον περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κώστα Τύμπα για την προσφορά τους και το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου κ. Βασίλη Κυριαζή για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο.

Τυχερή της βραδιάς η κ. Κατερίνα Μπαλτασού  που κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα αναμνηστικό με το σήμα του συλλόγου.

ντοπιοι πιτα

Στη συνέχεια ο σύλλογος χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και διασκέδασαν μέχρι αργά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος,  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Τύμπας, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.