Στην εκδήλωση της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με αφορμή την επέτειο της έναρξης των Βαλκανικών Πολέμων και θέμα «Η Θεσσαλία ως Θέατρο Πολεμικών Επιχειρήσεων: Ο Ατυχής Πόλεμος του 1897 και η έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913», παρέστη ο Χρήστος Καπετάνος, βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Καπετάνος συνεχάρη θερμά τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, για την άρτια διοργάνωση και την ανάδειξη σημαντικών στιγμών της στρατιωτικής και εθνικής μας ιστορίας.
Σε σύντομη δήλωσή του, ο Χρήστος Καπετάνος ανέφερε: «Η ιστορική μνήμη δεν είναι απλώς αναφορά στο παρελθόν, αλλά ευθύνη απέναντι στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο και στη Γενική Επιθεώρηση Στρατού για μια εξαιρετική εκδήλωση που τιμά την ιστορία της Θεσσαλίας και τους αγώνες του συνόλου του Ελληνισμού».





