Σε συνέχεια της μοναχικής κουράς που τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης «Χρυσοβαλάντου» στο Κατωχώρι Φαρσάλων, ο νέος μοναχός Αρσένιος πρόκειται να λάβει τον πρώτο βαθμό της Ιερωσύνης. Η χειροτονία του εις διάκονον θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Καρδίτσα.
Για τη διευκόλυνση των πιστών που επιθυμούν να παραστούν στο ιερό μυστήριο, έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση λεωφορείου. Μετά το πέρας της χειροτονίας, θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο του ναού.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη μετάβαση με το λεωφορείο, παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή επικοινωνώντας με τον π. Γεώργιο στο τηλέφωνο 6983018812.











