Μπαράζ ελέγχων στα Φάρσαλα: Τρεις συλλήψεις και 60 τροχονομικές παραβάσεις

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στα Φάρσαλα από άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, με τις αρχές να προχωρούν σε συλλήψεις και βεβαίωση δεκάδων παραβάσεων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες. Ο πρώτος συνελήφθη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας στην κατοικία του, ενώ ο δεύτερος, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντοπίστηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας. Στο πλαίσιο της ίδιας εξόρμησης, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τροχονομικούς ελέγχους, βεβαιώνοντας συνολικά 60 παραβάσεις.

Σε διαφορετικό περιστατικό, τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, συνελήφθη στα Φάρσαλα ένας 34χρονος ημεδαπός. Ο άνδρας είχε τοποθετήσει ενισχυτή και ηχεία στην αυλή του σπιτιού του, αναπαράγοντας μουσική σε υψηλή ένταση και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των γειτόνων. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην κατάσχεση ενός ηχείου.

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.