Η Κρίστι Αναγνωστοπούλου συνεχίζει να γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό στίβο, παραμένοντας σταθερά η κορυφαία Ελληνίδα δισκοβόλος. Η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια κατέκτησε τον 15ο τίτλο της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την κυριαρχία της στο αγώνισμα.
Η αθλήτρια του Γ.Σ. Ηλιούπολης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στη δισκοβολία με καλύτερη βολή στα 56,54 μέτρα, την οποία πέτυχε στην πέμπτη της προσπάθεια, έχοντας ξεκινήσει τον αγώνα με βολή στα 56,30 μ.
Η φετινή καλύτερη επίδοση της Αναγνωστοπούλου παραμένει τα 57,70 μέτρα, που σημείωσε στο διεθνές μίτινγκ «Χρήστος Βουδούρης» στη Θήβα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Παράλληλα, η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου, που διεξήχθησαν στον Βόλο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 56,71 μέτρα.
Με αυτή τη διάκριση έφτασε συνολικά τα 11 μετάλλια σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, έχοντας στη συλλογή της τέσσερα χρυσά, πέντε αργυρά και δύο χάλκινα.
Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί ακόμη μία σημαντική στιγμή για τον ελληνικό στίβο, αλλά και ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τα Φάρσαλα, καθώς η Κρίστι Αναγνωστοπούλου συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την ιδιαίτερη πατρίδα της σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.
Πλέον, η έμπειρη πρωταθλήτρια στρέφει το βλέμμα της στις επόμενες μεγάλες διεθνείς προκλήσεις. Πρώτος σταθμός είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ταράντο της Ιταλίας, από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου, με στόχο νέες διακρίσεις και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Πηγή: protostypos.gr
