Ολοκληρώνονται σήμερα στην Αθήνα οι εργασίες του 16ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Μαΐου, με την κομματική οργάνωση της Π.Ε. Λάρισας να δίνει δυναμικό «παρών» σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου.
Η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Λάρισας εκπροσωπείται από 29 αιρετούς συνέδρους και αρκετούς παρατηρητές που συμμετέχουν δυναμικά στις εργασίες του Συνεδρίου.
Η πρώτη μέρα περιλάμβανε την έναρξη του Συνεδρίου και την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την δεύτερη μέρα υπήρξαν τοποθετήσεις Συνέδρων, ανάμεσα τους και Λαρισαίων, στους θεματικούς κύκλους που είχαν οριστεί.
Η τελευταία ημέρα περιέχει το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.







