Βαθμό “χρυσάφι” και τώρα…μπαράζ ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων με απόλυτο πρωταγωνιστική τον Μανώλη Μπαϊράμι πήρε βαθμό “χρυσάφι” στην έδρα του Παναγροτικού Νίκαιας σε ένα απόλυτα…χορταστικό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε σκορ 2-2.

Έτσι ο Παναγροτικός Νίκαιας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 50 βαθμούς και στην κορυφή κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητος μάλιστα.

Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κατάφερε να φτάσει στους 42 βαθμούς, πήρε την 2η προνομιούχο θέση και προετοιμάζεται για το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ με σκοπό να πετύχει μέσω αυτής της οδού την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με το “καλημέρα” καθώς μόλις στο 3′  ο Χριστοδούλου εκτέλεσε φάουλ και ο Κανάκης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 12′ ο Μέγας Αλέξανδρος “απάντησε” με τον Μανώλη Μπαϊράμι που με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 17’ εκ νέου ο Παναγροτικός μπήκε μπροστά στο σκορ, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδούλου για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος πίεσε και έψαξε την ισοφάριση την οποία και πέτυχε με τον Μανώλη Μπαϊράμι ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι με πλασέ για το τελικό το 2-2.

Στο 80’ ο Ζαχόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Οι Συνθέσεις

Π.Σ. Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Λιάπης): Κατσιανούλης, Ανυφαντής Α. (60’ Καρατζιώτσικας), Νούσιας, Περήφανος (85’ Αετόπουλος), Μάρης, Τίκας, Χριστοδούλους (85’ Γεωργόπουλος), Ξιώνης (9’ λ.τρ. Χαλβατζίου), Ολλομάνι (60’ Μπαλανίκας), Κανάκης, Ανδρεόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Χαρισούλης, Αλεξόπουλος, Γκουνάρας, Κωστάκης (80’ Τασιόπουλος Α.), Μπαϊράμι Μαρ., Παπαποστόλου, Ραντάτσι (70’ Καϊσέρογλου), Μπαϊράμι Μαν., Βράκας Ν., Αντωνιάδης (58’ Τασιόπουλος Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γούλας, Κουβατάς.

Πηγή Φωτογραφίας: athleticlarissa.gr

Comments are closed.