Στην Παναγία την Κριτσιλαριώτισσα ο Χρήστος Καπετάνος για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής-«Η πίστη οδηγός στις δυσκολίες της ζωής»

Στο χωριό Μύρα και συγκεκριμένα στην Παναγία την Κριτσιλαριώτισσα, βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο κ. Καπετάνος συμμετείχε στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας δήλωσε:
«Στην Παναγία την Κριτσιλαριώτισσα στο χωριό Μύρα, στην οποία προστρέχουμε πάντα στις δύσκολες στιγμές, γιορτάσαμε σήμερα την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής και ζητήσαμε την Ευλογία της. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες».

Στη συνέχεια, ο Λαρισαίος Βουλευτής μετέβη στο καφενείο του χωριού, όπου είχε την ευκαιρία να πιει έναν καφέ και να συνομιλήσει σε πολύ φιλικό κλίμα με κατοίκους της περιοχής.

Comments are closed.