Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα (εικόνες)

Πέθανε στα Χανιά σε ηλικία 119 ετών το βράδυ της Τρίτης 14.05 η Ειρήνη Μπαρουλάκη, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα. Η κυρία Ειρήνη πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή μέσα από τα ΜΜΕ καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Χανίων. Η εγχείριση είχε πάει αρκετά καλά παρά την ηλικία της, και έτσι είχε επιστρέψει στο σπίτι της και στα παιδιά και τα εγγόνια της. «Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 του μήνα πήρε εξιτήριο», είχε δηλώσει σχετικά, στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης zarpanews.gr τον Ιανουάριο, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

Η Ελένη Μπαρουλάκη, ζούσε στο Παϊδοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Δήμος Αποκορώνου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον θάνατό της:

«Με σεβασμό αποχαιρετούμε τον γηραιότερο άνθρωπο της χώρας μας, την Ειρήνη Μπαρουλάκη, η οποία έφυγε από την επίγεια ζωή σε ηλικία 119 χρόνων. Η αποθανούσα γεννήθηκε, δημιούργησε οικογένεια και έζησε καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής της στον Δήμο μας, στο Παϊδοχώρι Αποκορώνου. Ο τρόπος ζωής της και οι αρετές της αποτελούν πρότυπα για μας και παράδειγμα προς μίμηση. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της και είθε να είναι ελαφρύ το χώμα της Αποκορωνιώτικης γης που θα την υποδεχτεί. Αιωνία η μνήμη της».